ET EKSKLUSIVT 20 SKRIDT-Webinar

Go Slow: Sig dit job op og lev langsomt

Presented by
Ole Ditlev Nielsen

Broadcast has ended.

The webinar has ended. It is no longer possible to join.

April
16
Thursday
April 16th
21:00 CEST
Watch now
16 Apr, 2020 @ 20:00
16 Apr, 2020 @ 21:00
17 Apr, 2020 @ 13:00

En opskrift på at sige dit job op.

Se denne video og se her, hvad du kommer til at lære:

At vide hvad skyggekarrieren er, og hvordan du forlader den

Kom ud af skyggen i dit arbejdsliv og derhen, hvor du føler, at solen igen begynder at skinne. Der, hvor du bruger din tid på det, du føler, du er skabt til.

Redskaber til at overvinde din frygt og tvivl.

Det er naturligt at føle frygt og tvivl ved store livsforandringer - som for eksempel at sige sit job op uden at have et nyt på hånden. Enkle tips hjælper dig til at overvinde frygten.

Ideer til at lægge en holdbar plan for dit nye liv

Du vil gerne leve, friere og langsommere, disponere over din egen tid. Det kan godt lade sig gøre, men det kræver en god plan, og webinaret giver dig ideer til at lægge den.

Viden om at bygge din egen nødhjælpsfond

Du kan godt Go Slow, men du kan ikke lægge dig i hængekøjen med det samme. Du skal først lave din personlige nødhjælpsfond, og webinaret lærer dig hvordan.

En indskrivning på Det Kreative Universitet

Nye ideer, plads til det originale, det sjove og det anderledes. Det er en del af dit nye liv, og du får det, når du i webinaret bliver indskrevet på Det Kreative Universitet.

Tilmelding til Søndagslisten

Søndagslisten er min ugentlig mailingliste om slow living og det meningsfulde liv. Når du tilmelder dig webinaret, bliver du samtidig tilmeldt Søndagslisten. Du kan afmelde når som helst.

about

Om Ole Ditlev Nielsen

Jeg hedder Ole, og i 2014 sagde jeg et godt job op for i stedet at levet et langsomt liv. Siden da har jeg brugt min tid på at skrive bøger, holde en masse foredrag og kurser, rejse, bygge LEGO med mine børn Cecilie og Mikkel og så drikke helt vildt meget kaffe.


Det er gennem årene blevet til 8 anmelderroste fagbøger, deriblandt "Slow living - sænk tempoet og lev et liv med mening", som handler om, hvordan man ved at prioritere anderledes kan finde tid til det, der er vigtigt. Jeg mener, at vi har alt for travlt - især med det, der ikke er meningsfuldt for os. Gennem 20skridt.dk, bøger, foredrag og online-fællesskabet Slow Club hjælper jeg andre til at sætte farten ned. Jeg har talt om langsomhed og optrådt i medier som Danmarks Radio, Radio 24 Syv og Politiken.


Jeg tilbyder dette webinar gratis, fordi jeg gerne vil vise dig, hvordan du kan komme til at leve et andet liv. Et liv, hvor du har forladt hamsterhjulet, dyrker dine kreative sider og bruger din tid på det, der er vigtigt og meningsfuldt for dig.

Available Dates

April
16
Thursday
April 16th
21:00 CEST
Watch now
16 Apr, 2020 @ 20:00
16 Apr, 2020 @ 21:00
17 Apr, 2020 @ 13:00